Berta Hernández

 

Berta Hernández és dissenyadora gràfica freelance i treballa per a empreses de diferents sectors del mercat, per a organitzacions sense ànim de lucre i entitats públiques. Dissenya programes d'identitat corporativa, llibres, revistes, catàlegs, productes de papereria, webs, suports interactius i tot tipus de peces gràfiques.

Formació acadèmica
Llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona. 1997
Especialitzada en Art Contemporani.
Graduat Superior en Disseny per l'Escola Elisava. 2000
Especialitzada en Disseny gràfic.
Curs de Direcció d'Art i Expressió gràfica.
Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon LLull. 2004

Experiència professional
Des de l'any 1995 ha treballat en diferents empreses relacionades amb el món del disseny, la cultura, l'oci i els mitjans de comunicació: en l'organització d'events i la producció de les Festes de la Mercè per a l'Institut de Cultura de Barcelona, en la direcció de camps de treball per a infants i joves organitzats per la Generalitat de Catalunya, en el departament de disseny de la promotora musical The Project, en la secció de disseny de la revista Cinemagazine –Grupo Antena 3- i en l'estudi de disseny de producte Mario Ruiz & Costa Design.

Begràf, és l'estudi de disseny i comunicació creat per Berta Hernández l'any 2006. El seu objectiu és dissenyar un producte o servei ben resolt per als canals de comunicació més adients i segons les necessitats dels projectes. L'estudi, petit en l'estructura, aporta molta capacitat de treball i molta il·lusió en cada un dels serveis i té un interès especial en els reptes i el creixement professional que presenta cada projecte nou. Incorpora la col·laboració de professionals experts de diferents àmbits de la creació i del disseny: dissenyadors de producte, interioristes, programadors web, experts en màrqueting, fotògrafs i lingüistes.

Serveis
identitat corporativa
imatge i comunicació
disseny editorial
disseny web
infografia
disseny d'embalatge
direcció d'art

Principals clients
Armengol Enginyers
Barcelona Graduate School of Economics
Consorci de Biblioteques de Barcelona
Escoltes Catalans
Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge
Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes, FOCIR
Isuno Energy
Madre Mía del Amor Hermoso
Nova Consulting Organization
SISinf, Solucions per a sistemes d'informació sanitària
Sparsity Technologies, DAMA-UPC
Universitat Autònoma de Barcelona